fbpx
Spring til indhold

Om Stengaarden

Mad og drikke i smukke økologiske omgivelser

Vladimir Valiant er ildsjælen bag Café Stengaarden. Han står både for den lækre økologiske mad i caféen, til Stengaarden-Konference og til mange selskaber gennem “Be My Guest.dk” som er Vladimirs fantastiske catering.

Køb ind i Stengårdens Gårdbutik

Stengårdens økologiske gårdbutik finder du de bedste økologiske madvarer fra Danmark og resten af verden. Alt fra kød og mælkeprodukter til gode vegetariske smørrepålæg – fra chips og chokolade – til tørrede bønner og topklasse olivenolier.

StineMei Keramik

Stine henter inspiration fra SLOW-CRAFT bevægelsen, og anvender intuition samt håndværk i søgen efter det gode design. Foruden at opfylde et simpelt hverdagsbehov, er Stines intention, at tale til vores sanser og følelser, samt opmuntre til en stund med ro, eftertænksomhed og selvkærlighed.

Stengaarden-Konference

“Velkommen” til dit lokale samlingssted. Morten Wedel, som står for Stengaarden-Konference, er vokset op i Bregnerød, været opvasker på Bregnerød Kro, fisket i alle moser i området, fundet svampe i Bregnerøds smukke skove og drukket mælk fra Steengaardens køer. Vi ses 🙂

Vi ses på Stengaarden